2017. február 8., szerda

Farsangi beszámoló 2017



Farsangi beszámoló 

Az idei tanévben is megrendeztük a hagyományos farsangi mulatságot. A vígasság kiszebáb égetéssel kezdődött, a 3. osztályosok mondókákkal és énekkel készültek a tél elűzésére. Ezután a jelmezes felvonulás következett, ahol 25 csoportos illetve egyéni jelmezes mutatta meg magát a zsűrinek. Nehéz dolguk volt az ítészeknek, hiszen nagyon sok ötletes jelmezt láthattak a felvonuláson.

A jelmezes bemutatót táncos mulatság követte, közben lehetett szavazni a bálkirályra és bálkirálynőre, tombolát és zsákbamacskát vásárolhattak a gyerekek és a vendégek. Büfé is üzemelt, ahol szendvicset, süteményt és üdítőt árusítottak a szülők.

Köszönettel tartozunk a Szülői Tanácsnak a büfé működtetéséért, a díjak biztosításáért, a szülőknek a tombolatárgyakért és süteményekért, Szalma Dia tanár néninek a tornaterem díszítéséért és a kiszeégetés levezényléséért. A DÖK tagjai is aktívan kivették a részüket a rendezvény előkészítésében és lebonyolításában.

Úgy gondolom, a gyerekek és a vendégek jól érezték magukat, a jelmezek ötletesek voltak. Reményeink szerint jövőre hasonlóan színvonalas mulatságot sikerül összehoznunk.

Hetes, 2017. 02. 08.
                                                                               Czebei Gyula
                                                                        DÖK segítő pedagógus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése