2014. február 6., csütörtök

Ének-zenei, vers és prózamondó versenyek



Új  Hírek

Január hónap során három tanulónk vett részt a Kisfaludy utcai Tagiskola által szervezett Ének-zenei versenyen. Varga Kristóf 7. osztályos tanuló arany, Papp Fruzsina és Bézsenyi Dominik ezüst minősítést szereztek. Diákjainknak és felkészítő tanáruknak, Bradánovicsné Csere Ildikónak gratulálunk, és köszönjük az eredményes szereplést!


Eredményesen szerepeltünk a nagybajomi  Csokonai napokon is. Nagy Stella 3.osztályos és Vajay István Ákos 4. osztályos diákunk vers és prózamondó versenyen vett részt. A somogysárdi tagintézményt Herman Bernadett, Horváth Jázmin, Zóka Mercédesz és Nikolics Kármen képviselték. Nagy Stella és Hermann Bernadett 1. helyezést értek el kategóriájukban.
A felső tagozatból Bézsenyi Dominik, Zvelihár Mátyás, Papp Fruzsina, és Varga Kristóf indultak. Közülük Bézsenyi Dominik 1. helyezést ér el.
Tanulóinknak és felkészítő tanáraiknak, Kozári- Vétek Krisztinának, Laczó Juditnak, Lóki Gyöngyinek és Szalma  Diánának köszönjük, hogy sikereikkel öregbítették iskolánk hírnevét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése