2015. szeptember 4., péntek

Erzsébet-tábor



Erzsébet-tábor
2014-2015

Az idén 50 gyermek táboroztatására nyílt lehetőségünk Zánkán, július 4-10 közötti időszakban.  46 gyermek és 5 pedagógus (Laczó Zita, Szalma Diána, Gartner Andrea, Kozári-Vétek Krisztina, Czebei Gyula) vett részt a táborozáson.
Maga a tábor mind méreteiben, mint felszereltségében sokkal nagyobb volt, mint tavaly Balatonberényben, ez több lehetőséget adott a szabadidős tevékenységekre, ugyanakkor sokkal nagyobb szervezettséget, odafigyelést, fegyelmet követelt a pedagógusoktól és gyerekektől egyaránt.
Az időjárás kegyeibe fogadott bennünket, így a legfőbb program a strandolás volt, de emellett részt vettünk sok, a szervezők által biztosított versenyen, vetélkedőn, egyéb rendezvényen. Az előbbieken remekül szerepeltek diákjaink, hisz szinte mindegyik versenyen, vetélkedőn dobogós helyezést értünk el: „Ki, mit tud” vetélkedőn, Utca zenészeink (Nagy Verona, Szücs Barbara, Csontos Alexa, Kozma Kincső) 1., Dobosaink (Hermann Elizabet, Tönköl Vencel, Nagy Stella) 2. helyezést értek el. Az Erzsébet-vetélkedőn ugyancsak 1. helyezést szereztünk. Vizi vetélkedőn egyik csapatunk 1., a másik 3. helyezést ért el.
A tábori olimpián taroltunk, hiszen atlétikában minden versenyszámot mi nyertünk: távolugrásban, kislabda hajításban, és 4x100 m váltóban is első helyezettek lettünk.
A sportversenyeken egyéniben kiemelkedően szerepelt Bacsi Ricsi és Szabó Máté.
Ezen kívül voltunk éjszakai bátorságpróbán, rajzfoglalkozáson, táncházban, koncerten, ügyességi vetélkedőn.
A gyerekeink magatartásával sem volt különösebb probléma, eltekintve a tűzjelző beindításától, de ez is 3 fő csínytevése volt.
Összefoglalva, úgy vélem mindenki jól érezte magát, mindenki talált számára megfelelő programot, és nem utolsó sorban balesetmentesen tudtuk eltölteni a hetet.

                                                                                                Czebei Gyula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése